4 Ağustos 2017 Cuma

Oriflame ile nasıl kazanırsınız?

     Merhabalar Bayanlar. .
     Bugün sizlere Oriflame nin kazanç yöntemlerinden bahsetmek istiyorum. Oriflame ile 2 farklı yöntem ile kazanabilirsiniz.

    1. si her ay yenilenen satış kataloğu ile satış yaparak %30 kâr edersiniz yani sattığınız her 100 TL  lik üründen 30 TL si sizin olur 😊 Şu anda network sistemiyle çalışan tüm firmaların verdiği komisyonların en fazlasını Oriflame vermekte 😉

    2. yöntemimiz ise alt ekip oluşturmak. Bu şekilde hem kazanıp hem kazandırırsınız. Nasıl mı? Oriflame ürünlerinin hepsinin BP puanı vardır ve Oriflame ile belli BP puanı ile ayı kapatırsanız prim alırsınız. Bünyenize kattığınız her üyenin yaptığı satışlar için de onların BP puanları da sizin puanınıza eklenecektir ve grubunuzla birlikte yapacağınız her satış için ektra prim kazanmış olacaksınız.

     Mesela daha detaylı anlatmak gerekirse siz üye oldunuz ve 100 BP lik ürün satışı yaptınız sizin üye yaptığınız kişi de 100 BP lik satış yaptı toplam 200 BP sizin hanenize eklenir ve %3 lük seviyeye çıkarsınız bu satıştan kendi kârınıza ek olarak 7 8 TL prim kazanırsınız.

    Bu size çok az gelebilir fakat siz alt üye eklediniz sizin üyeniz de kendine alt üye yaptı 3 kişilik bir ekip oldunuz ve her biriniz 200 BP lik satış yaptınız 200 × 3 = 600 BP lik satış yapmış olursunuz ve o ay %6 lık seviyeye yükselerek yaklaşık 50 TL prim kazanırsınız.

    Bir sonraki ay her biriniz 1 er üye daha buldunuz ve ekibinize dahil ettiniz ve 6 kişilik bir grup oldunuz. Her biriniz yine 200 BP lik satış yaptınız 200 × 6 = 1200 BP lik satış yapmış olursunuz ve o ay % 9 luk seviyeye çıkarak 110 TL gibi bir prim kazanırsınız.


    Durmak yok ailenize hep yeni üyeler ekleyerek ekibinizi büyütmek ilk hedefiniz olsun. Ve kendi ekibinizde sizinle birlikte çalışan arkadaşlarınıza da aynı enerjiyi asılayın ve her ay 1 kişi bile olsa üye yapmaya çalışın ve 6 kişilik ekibiniz 12 kişi olsun ☺ ve 12 × 200 = 2400 BP lik satış yapmış olursunuz ve %12 lik seviyeye çıkarak 260 TL prim kazanırsınız ve Takım Lideri Ünvanı alırsınız 💪

     Ekibinize hep yeni üyeler ekleyerek yapacağınız 4000 BP lik satışta % 15 seviyesine yükselir ve 500 TL prim kazanırsınız.

     Ekibiniz ile birlikte 6600 BP lik satışınızda % 18 lik seviyeye çıkarak 1100 TL prim kazanırsınız.

     Satışlarınız 10000 BP ye ulaştığında %21 lik seviyeye yükselir ve 1500 TL prim kazanırsınız. Artık siz Oriflame Üst Danışmanısınız. . 👏

    Bu başarınızı 1 sene içinde  6 kere arka arkaya yada aralıklı olarak 6 kere yapabilirseniz Oriflame Direktörü olursunuz ve 1000 dolar direktör hediyesi alırsınız 💪

    Ve böyle böyle büyüyerek çook kazançlar elde edebilirsiniz. . Herşey sizin elinizde 1 kere deneyerek çok büyük şeyler basabilirsiniz.  Ve birlikte el ele verip harika islere imza atabiliriz.

    Evde boş boş oturmak yerine cesaretinizi toplayıp sizde bu aileye katılın. Üyelik ücretsiz. Sadece dene hayatın değişsin.

   Üyelik düşünür seniz yorum kısmına mesaj bırakabilir yada buraya Tıklayarak kolaylıkla üye olabilirsiniz. Formu doldurun artık benim alt üyemsiniz. Ailemize şimdiden hoşgeldiniz 😊


    Sevgiyle kalın
    Güzellik Danışmanı
    Tülay Başoğlu


   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder