22 Ağustos 2017 Salı

Oriflame Hoşgeldiniz Programı

     Merhabalar pek sevgili arkadaşlar. .

     Bugün sizlere Oriflame nin danışmanlarına sunmuş olduğu bir güzellikten bahsedeceğim. . ORİFLAME ye ÜCRETSİZ bir şekilde üye olduktan sonra ilk 3 ay size hoşgeldiniz hediyeleri vermekte. .

   

İlk ay 100 BP lik i sipariş verdiğinizde yani yaklaşık 150 TL yapıyor.  Fotoğrafta gördüğünüz 4 lü seti 11.99 TL Ye alma hakkı kazanıyorsunuz. 

2. Ay yine 100 BP lik siparis verdiginizde 100 TL değerindeki bayan parfümünü 11.99 TL Ye alabiliyorsunuz. 

Yine 3. Ay 100 BP lik siparis verdiğinizde 110 TL değerindeki erkek parfümünü 11.99 TL Ye alabiliyorsunuz. 

Siz bu siparişler ile birlikte Oriflame size 3 ayda 403 tl kazandırmış oluyor. .

Ve yeni üyeler ekleyip onlarında hoşgeldiniz programından faydalanmasını sağlarsınız ayrıca Hediyeleriniz oluyor. 

Mesela Ağustos 2017 için 2 yeni üye ekleyip hoş geldiniz e katılan üyelere 135 TL değerindeki posses bayan parfüm hediye. 

Ayrıca hoşgeldiniz programına sadece yeni üye olan danışmanlar faydalanabilir. 
Ama bütün danışmanların faydalanacağı kat kat kazan programı var. 


Bu 2017 Ağustos ayı için geçerli olan hediye. 😊

ORİFLAME kazandırmaya devam ediyor. .


Sizde ücretsiz üye olup bu ailenin bir parçası olmak isterseniz Tıklayınız 😊


Kaybedeceginiz hiç bir şey yok Üyelik ücretsiz. . Ama kazanacağınız çok şey var..

Sadece 1 kez deneyin. 

Sevgilerimle 
Oriflame Güzellik Danışmanı 
Tülay Başoğlu. .

10 Ağustos 2017 Perşembe

Herkesin bir hayali vardır!!

     Merhabalar. .

     Başlıktan da anlayacağınız gibi herkesin bir hayali vardır diyerek yazıma başlıyorum 😊 Kimisi ev ister, kimisi Araba, kimi çocuklarına daha iyi bir gelecek sunmak ister, kimi de daha iyi yaşamak gezmek tozmak. . Bu hayallerin hepsini gerçekleştirme fırsatı sunuyor size Oriflame. .

     Gelin birlikte hayallerimizi gerçeğe dönüştürelim. . 😊 Bu çok zor değil. Sadece ekibinizi doğru kişilerle kurmak ve birlikte hareket etmek yeterli olacaktır. Kendinize inanın ve yapabileceğinizin en iyisi olacağını bilin. Çünkü isterseniz başaramayacağınız hiç bir şey yok.


    Oriflame ile çalışırken hem eğlenirsiniz, hem öğrenirsiniz, hem yeni arkadaşlıklar edinirsiniz, hemde gezersiniz ☺


     Oriflame ile hedeflerinizi gerçekleştirin ve türkiyeyi ve dünyayı gezme şansını sizde yaşayın. .

     Evet çalışıp emek vermek gerekiyor, zaman ayırmak ve tanıtımlar yapıp toplantılara, eğitimlere katılıp kendinizi geliştirmek gerekiyor. Sonuçta emek vermeden kimse size bu fırsatları sunmuyor. Oriflame ile emeğinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız. Ödüllendirilir, takdir edilir, onure olursunuz. . Oriflame ile bu sihirli dünyanın kapılarını sizde aralamak istiyorsanız hemen ücretsiz üye olabilirsiniz ☺

    Üye olamak için lütfen Tıklayınız ☺


    Formu doldurarak kolayca üye olabilirsiniz ☺

    Şimdiden ailemize hoş geldiniz. . 😊

    Saygılarımla 😊
    Oriflame Güzellik Danışmanı
    Tülay Başoğlu

7 Ağustos 2017 Pazartesi

Danışman Aranıyor. .

     Merhabalar Bayanlar. .
     Başlıktan da anlayacağınız gibi benimle birlikte çalışmak isteyen danışmanlar arıyorum.  Oriflame nin eşsiz fırsatlarla dolu dünyasına sizleri davet ediyorum. Gelin birlikte çok güzel işlere imza atalım vE Oriflame ile hem kazanıp hem kazandıralım. .

    Yapacağınız tek şey Oriflame ye ücretsiz üye olmak. Hemen Danışmanlık yapmaya ve başka hayatlara dokunmaya başlayabilirsiniz.

     Oriflame size hem çalışıp kazanırken hemde yeni arkadaşlıklar edinme, sosyalleşme imkanı sunuyor. Hem Serbest olarak çalışıp hemde para kazanmanın güzelliğini sizde yaşayın. Kendi kazancınızı kendiniz belirleyeceksiniz. Ne kadar çok kişiye ulaşırsanız ve satış yaparsanız o kadar kazanırsınız.


     Oriflame %30 kâr payı ile çalışma imkanı sunuyor siz değerli danışmanlarına. Bu demek oluyor.  Sattığınız her 100 TL lik üründen 30 TL si sizin 😊 Ne kadar çok satış yaparsanız o kadar çok kazanırsınız. Sadece bununla kalmaz tabiki bir önceki yazımda da bahsettiğim gibi alt ekip oluşturarak ta kazanırsınız.


     Detaylı bilgi için Tıklayınız  😉


    Mutluysan güzelsin.
    Oriflame ile hayatın değişsin
    Oriflame Güzellik Danışmanı
    Tülay Başoğlu

4 Ağustos 2017 Cuma

Oriflame ile nasıl kazanırsınız?

     Merhabalar Bayanlar. .
     Bugün sizlere Oriflame nin kazanç yöntemlerinden bahsetmek istiyorum. Oriflame ile 2 farklı yöntem ile kazanabilirsiniz.

    1. si her ay yenilenen satış kataloğu ile satış yaparak %30 kâr edersiniz yani sattığınız her 100 TL  lik üründen 30 TL si sizin olur 😊 Şu anda network sistemiyle çalışan tüm firmaların verdiği komisyonların en fazlasını Oriflame vermekte 😉

    2. yöntemimiz ise alt ekip oluşturmak. Bu şekilde hem kazanıp hem kazandırırsınız. Nasıl mı? Oriflame ürünlerinin hepsinin BP puanı vardır ve Oriflame ile belli BP puanı ile ayı kapatırsanız prim alırsınız. Bünyenize kattığınız her üyenin yaptığı satışlar için de onların BP puanları da sizin puanınıza eklenecektir ve grubunuzla birlikte yapacağınız her satış için ektra prim kazanmış olacaksınız.

     Mesela daha detaylı anlatmak gerekirse siz üye oldunuz ve 100 BP lik ürün satışı yaptınız sizin üye yaptığınız kişi de 100 BP lik satış yaptı toplam 200 BP sizin hanenize eklenir ve %3 lük seviyeye çıkarsınız bu satıştan kendi kârınıza ek olarak 7 8 TL prim kazanırsınız.

    Bu size çok az gelebilir fakat siz alt üye eklediniz sizin üyeniz de kendine alt üye yaptı 3 kişilik bir ekip oldunuz ve her biriniz 200 BP lik satış yaptınız 200 × 3 = 600 BP lik satış yapmış olursunuz ve o ay %6 lık seviyeye yükselerek yaklaşık 50 TL prim kazanırsınız.

    Bir sonraki ay her biriniz 1 er üye daha buldunuz ve ekibinize dahil ettiniz ve 6 kişilik bir grup oldunuz. Her biriniz yine 200 BP lik satış yaptınız 200 × 6 = 1200 BP lik satış yapmış olursunuz ve o ay % 9 luk seviyeye çıkarak 110 TL gibi bir prim kazanırsınız.


    Durmak yok ailenize hep yeni üyeler ekleyerek ekibinizi büyütmek ilk hedefiniz olsun. Ve kendi ekibinizde sizinle birlikte çalışan arkadaşlarınıza da aynı enerjiyi asılayın ve her ay 1 kişi bile olsa üye yapmaya çalışın ve 6 kişilik ekibiniz 12 kişi olsun ☺ ve 12 × 200 = 2400 BP lik satış yapmış olursunuz ve %12 lik seviyeye çıkarak 260 TL prim kazanırsınız ve Takım Lideri Ünvanı alırsınız 💪

     Ekibinize hep yeni üyeler ekleyerek yapacağınız 4000 BP lik satışta % 15 seviyesine yükselir ve 500 TL prim kazanırsınız.

     Ekibiniz ile birlikte 6600 BP lik satışınızda % 18 lik seviyeye çıkarak 1100 TL prim kazanırsınız.

     Satışlarınız 10000 BP ye ulaştığında %21 lik seviyeye yükselir ve 1500 TL prim kazanırsınız. Artık siz Oriflame Üst Danışmanısınız. . 👏

    Bu başarınızı 1 sene içinde  6 kere arka arkaya yada aralıklı olarak 6 kere yapabilirseniz Oriflame Direktörü olursunuz ve 1000 dolar direktör hediyesi alırsınız 💪

    Ve böyle böyle büyüyerek çook kazançlar elde edebilirsiniz. . Herşey sizin elinizde 1 kere deneyerek çok büyük şeyler basabilirsiniz.  Ve birlikte el ele verip harika islere imza atabiliriz.

    Evde boş boş oturmak yerine cesaretinizi toplayıp sizde bu aileye katılın. Üyelik ücretsiz. Sadece dene hayatın değişsin.

   Üyelik düşünür seniz yorum kısmına mesaj bırakabilir yada buraya Tıklayarak kolaylıkla üye olabilirsiniz. Formu doldurun artık benim alt üyemsiniz. Ailemize şimdiden hoşgeldiniz 😊


    Sevgiyle kalın
    Güzellik Danışmanı
    Tülay Başoğlu


   

3 Ağustos 2017 Perşembe

Neden Oriflame Danışmanı olmalıyım?

     Merhabalar Bayanlar. .


     Şimdi sizlere neden oriflame danışmanı olmalıyım? sorusuyla ilgili bilgiler vermek istiyorum. . Öncelikle kendi işinizi yapmak istiyorsanız Oriflame Danışmanı olmalısınız, iyi kazanmak istiyorsanız Oriflame Danışmanı olmalısınız, aile bütçesine katkıda bulunmak istiyorsanız fakat çocuğunuz var ise ve onu ihmal etmemek için çalışmıyorsanız Oriflame Danışmanı olmalısınız. . Bir sürü neden sayabiliriz. . Yani sonuç olarak hayatınızda güzellik ve kazanç bir arada olsun istiyorsanız Oriflame Danışmanı olmalısınız. .

     Çoğu bayan on yargılı bakıyor bu işe fakat içine girdiği zaman keşke daha önce başlasaydım diye iç çekiyor. . Hiç bir şey için geç değil hanımlar ve biliyoruz ki biz istersek herseyi Başarabiliriz. . Kadının dokunduğu her şeyi güzelleştirmek gibi bir sihiri var iken Oriflame ile Parıl Parıl bir geleceğe sahip olacaksınız. .

     "Çevrem yok yapamam" veya "aa katalog işiyse kalsın" demek yerine sadece 1 kez dene. . Hem ücretsiz olarak üye olacaksın hemde hiç bir satış kotası yok. . Yani kaybedecek hiç bir şey yok ama kazanacak çok şey var 😊

     Gelin sizde ekibimize dahil olun birlikte kazanalım. . Ben her konuda yardımcı olmak için hazırım. . Birlikte hayatımızı degistirebiliriz. . Herkes daha iyi yaşamak ister işte oriflame bu fırsatı bize sunuyor. . Gelin birlikte faydalanalım. . 😍


     Kadın dayanışması diye bir şey var biliyoruz ve bu olduğu müddetçe çok güzel işler basaracağımızı da bilmeliyiz. . Sizlere hayatınızı degistirecek bir iş fırsatı sunuyorum lütfen inanın ve sizde deneyin ☺

    Hemen üye olmak ve bu aileye katılmak için Tıklayın 😊


Saygılar sunuyorum 😗
Oriflame Güzellik Danışmanı 
Tülay Başoğlu 

2 Ağustos 2017 Çarşamba

Nasıl Danışman Olurum?

    Merhabalar Bayanlar

    En sık duyduğumuz soruyla başlamak istiyorum ve sizleri de ailemizde görmek istiyorum tabii kii 😊

     Oriflame de Güzellik Danışmanı olmak çok kolay. . Ücretsiz olarak biz sevgili danışmanlar size yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz. . Sizi üye yapıyoruz ve sormak istediğiniz ne varsa sorup öğrenebilirsiniz. .

     Üyelik ücretsizdir ve herhangi bir kotası yoktur. . Yani kendi alışverişinizi yapmak için bile üye olabilirsiniz. Ama bu işe gerçekten gönül verip emek verirseniz çok güzel kazançlar elde edeceğinizin garantisini vermekteyiz. .

     Bir sonraki yazılarımda kazanç fırsatlarıyla ilgili daha detaylı bilgi vereceğim. Şimdilik nasıl danışman olursunuz sorusunun yanıtını veriyor olalım 😊


     Bizimle iletişime geçip üye olacağınız gibi çok kolay bir şekilde Oriflame nin kendi internet sitesinden de çok kolay üyeliğinizi gerçekleştirebilirsiniz..

     Üye olmak için lütfen Tıklayınız 😊


     Üye bilgilerini girdikten sonra direk benim alt üyem oluyorsunuz. ☺

    Özellikle bayanların kendini muhteşem hissetmesi için bir kere denemelerini öneriyorum. . Ben yapamam demeyin sadece deneyin bende sizinle birlikte takıldığınız yerlerde yardımcı olarak cok güzel işler basaracağımıza inanıyorum. .

    Hem güzellik hemde iş için tercihiniz kesinlikle Oriflame 😊


    Bu işin bir çok güzel yanı var saymakla bitmez ama benim en çok sevdiğim yanı hem kendi işini yapıyor gibi rahat bir şekilde çalışmak hemde bu işi çocuklarına miras birakabiliyorsun ☺


     Hadi gelin birlikte harika kazançlar elde edelim. . Sadece dene kaybedecek hiç bir şey yok ama kazanacak çok şey var  😊


     Saygılarımla
     Oriflame Güzellik Danışmanı
     Tülay Başoğlu